Ljusnefors Camping

seaside
seaside

Välkommen till Ljusnefors Camping

 

Öppet året runt!

 

Ljusnefors Camping vid Sveriges Östkust bjuder på både lugn och ro, utrymme, avspänning och möjlighet till ansträngning i en gästfri omgivning. Campingen ligger vid Ljusnanmynningen nära Ljusne. 


På grund av det unika läget är campingen ett perfekt mål för fiskare, kanotister, simmare, vandrare, cyklister och andra livsnjutare och naturälskare.

 

På nästan 6 hektar finns det 60 - 80 platser till husbilar, husvagnar och tält. Lugnet, utrymmet och utmärkta faciliteter ser till att man får en oförglömlig semester på vår camping.

 

Ljusnefors Camping förfogar över utmärkta sanitära utrymmen, som finns i det centrala servicehuset. Därpå finns det faciliteter till rörelsehindrade; både toaletter som duschar.

Våra gäster kan använda gästköket, i vilket det finns ugn, mikrovågsugn och en diskplats med varmt och kallt vatten. Det finns också tvättmaskin och torktumlare.

 

Vid hamnen finns vår restaurang, där Ni kan njuta av lätta tilltugg eller en god internationell måltid. Vi serverar också frukost till våra gäster. På morgnarna gör vi varma småfranskor på beställning. Hamnen har 5 rymliga kajplatser. Ni kan också hyra en båt eller kanot hos oss.

 

Till barnen finns det lekplatser och en sandstrand med säkert grunt vatten. Ni kan också använda bastun eller jacuzzi. Vi hyr också ut cyklar och kanoter.

 

Ljusnefors Camping är både på somrarna som på vintrarna en bra bas för långa vandringar, fantastiska cykelturer, kanotäventyr på en av sjöarna, en snöskotertur i den djupa nysnön eller en naturupplevelse som Ni aldrig kommer att glömma!

 

Ljusne hör till ett av de 10 bästa fiskeställen i Sverige och våra guider tar gärna med Er till det bästa stället vid den vackra sjön.