Ljusnefors Camping

seaside
seaside

Välkommen till Ljusnefors Camping

 

Öppet året runt!

 

Ljusnefors Camping vid Sveriges Östkust bjuder på både lugn och ro, utrymme, avspänning och möjlighet till ansträngning i en gästfri omgivning. Campingen ligger vid Ljusnanmynningen nära Ljusne. 


På grund av det unika läget är campingen ett perfekt mål för fiskare, kanotister, simmare, vandrare, cyklister och andra livsnjutare och naturälskare.

 

På nästan 6 hektar finns det 60 - 80 platser till husbilar, husvagnar och tält. Lugnet, utrymmet och utmärkta faciliteter ser till att man får en oförglömlig semester på vår camping.

 

Ljusnefors Camping förfogar över utmärkta sanitära utrymmen, som finns i det centrala servicehuset. Därpå finns det faciliteter till rörelsehindrade; både toaletter som duschar.

Våra gäster kan använda gästköket, i vilket det finns ugn, mikrovågsugn och en diskplats med varmt och kallt vatten. Också tvättmaskin och torktumlare finns att hyra.

 

Vid anläggning finns vår restaurang, där Ni kan njuta av lätta tilltugg eller en god internationell måltid. Vi serverar också frukost till våra gäster. På morgnarna gör vi varma småfranskor på beställning.  Ni kan också hyra en kanot hos oss.

 

Till barnen finnsdet en sandstrand med säkert gruntvatten. Ni kan också använda bastun (tar med egen ved) eller hyr också kanoter.

 

Ljusnefors Camping är både på somrarna som på vintrarna en bra bas för långa vandringar, fantastiska cykelturer, kanotäventyr på en av sjöarna, en snöskotertur i den djupa nysnön eller en naturupplevelse som Ni aldrig kommer att glömma!

 

Ljusne är en vällkänt fiskeställen i Sverige.